Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Blog Archive

Από το Blogger.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 4 ωρης στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που αφορά την διάσπαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. 
Η διάσπαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης με την δημιουργία δύο νέων αποκεντρωμένων διοικήσεων, της Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και της Α.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που προβλέπει το άρθρο 12 του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας Ο.Τ.Α., Ρύθμιση θεμάτων Ο.Τ.Α. και άλλες διατάξεις» , αν πραγματοποιηθεί, θα αποβεί ιδιαίτερα διαλυτική και θα αποσυντονίσει το έργο που επιτελεί ο Υπηρεσιακός μας Φορέας, ως αποκεντρωμένη κρατική οντότητα στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Θα γίνει ενημέρωση από το Σύλλογο για τις συνέπειες που πιθανών να ακολουθήσουν μια διάσπαση της Αποκεντρωμένης, τόσο για την ίδια τη λειτουργία της όσο και στις περιπέτειες που μπορεί να μπει το προσωπικό τους, το οποίο κινδυνεύει με ανεπιθύμητες μετακινήσεις. 
 Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Κεντρικό Κτήριο της Διοίκησης (Καθ. Ρωσσίδη 11 & Τάκη Οικονομίδη 1) την Παρασκευή 09-9-2016 στiς 11:00 όπου θα υπάρξουν τοποθετήσεις και ομιλίες των μελών του Συλλόγου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com