Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Από το Blogger.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017


Προς: Ενεργά μέλη οργανώσεων του συνδικαλιστικού κινήματος του Δημοσίου σε τριτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και πρωτοβάθμιο επίπεδο, των Νομών Αττικής, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδος, Σερρών, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χαλκιδικής.

Συνάδελφοι, το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ, αξιοποιώντας τα συμπεράσματα της Β’ Φάσης της διερεύνησης των επιμορφωτικών αναγκών των στελεχών των συνδικαλιστικών οργάνων, τον προβληματισμό που κατατέθηκε στην ημερίδα με θέμα «Δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα και Συνδικαλιστική Εκπαίδευση. Ανάγκες, Δυνατότητες, Προοπτικές», αλλά και τις απόψεις των συνδικαλιστικών στελεχών που μετείχαν στα πρώτα προγράμματα Συνδικαλιστικής επιμόρφωσης, προχώρησε με ομάδα επιστημόνων στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, για την ενίσχυση των υπαρχουσών γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μελών των οργάνων του συνδικαλιστικού κινήματος, με στόχο την ενίσχυση του ρόλου της συνδικαλιστικής παρέμβασης και την αποτελεσματικότερη δράση στο χώρο εργασίας αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο.
Τα εισαγωγικά προγράμματα έχουν ως στόχο την ενίσχυση των συνδικαλιστικών στελεχών με τις αντίστοιχες γνώσεις και δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να χειρίζονται ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Διοσκούρων 4 & Πολυγνώτου -ΑΘΗΝΑ - 105 55 Τηλ. 2103310080-81, Fax: 2103310083 E-mail: info@kpolykentro.gr Site: www.kpolykentro.gr Δ15-Ε-04/Έκδοση 1/25-07-2008 - 2 - τα θέματα που τους αφορούν με άνεση και επάρκεια, ώστε να διευκολύνονται στην προώθηση των στόχων και των διεκδικητικών πλαισίων του συνδικαλιστικού κινήματος, προς όφελος των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου. Η παρούσα πρόσκληση, η οποία εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμ. 2 απόφαση της 15ης/22-11-2016 Συνεδρίασης του Προεδρείου του Κοινωνικού Πολύκεντρου, αφορά σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εκπαίδευση και Ανάγκες Εκπροσώπησης στο Δημόσιο Τομέα», και απευθύνεται σε ενεργά μέλη οργανώσεων του συνδικαλιστικού κινήματος του Δημοσίου σε τριτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και πρωτοβάθμιο επίπεδο, των Νομών Αττικής, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδος, Σερρών, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χαλκιδικής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com