Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Από το Blogger.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κήρυξη  απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων
στην Υπηρεσία Ασύλου
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για τους συμβασιούχους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017, μετά από τη σχετική Απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης (30-1-2017), με αίτημα την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων τους και το σταμάτημα, στο εξής, κάθε καθυστέρησης.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και κανένα επιχείρημα, που να μπορεί να γίνει αποδεκτό για μην πληρώνονται «στην ώρα» τους οι εργαζόμενοι.
Οι όποιες διοικητικές αλλαγές δεν μπορεί να έχουν «θύματα» εργαζόμενους. Δεν δεχόμαστε να προστίθενται και νέα προβλήματα στους συναδέλφους μας αυτούς που εργάζονται εκτός των άλλων σε καθεστώς ανασφάλειας και κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Η έγκαιρη εξασφάλιση της μισθοδοσίας όλων των εργαζόμενων στην Υπηρεσία Ασύλου είναι αποκλειστικά ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου από όλα τα Τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου, τα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου και τα Αυτοτελή Κλιμάκια Ασύλου όλης της χώρας, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση στις 13 Φεβρουαρίου 2017 και σε όλες τις μαζικές τους διαδικασίες.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία, με μισθό και δικαιώματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com