Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Blog Archive

Από το Blogger.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016



Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι, 
Οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την εμπιστοσύνη σας και να δεσμευθούμε εκ νέου για την καλύτερη δυνατή θεσμική εκπροσώπησή σας. 
Η πλειοψηφία των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης συναισθάνθηκε και ανέδειξε, με την ψήφο της, την αναγκαιότητα της αλλαγής στη διοίκηση του συλλόγου, ο οποίος τελούσε σε παρατεταμένο λειτουργικό λήθαργο αδυνατώντας να υπηρετήσει τα συμφέροντα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εργαζομένων. 
Η παράταξή μας, ανεξάρτητη από διοικητικές δεσμεύσεις και από πολιτικές ιδεοληψίες, συγκρότησε μία συμφωνία αλήθειας και ενέταξε στις τάξεις της εκπροσώπους από το σύνολο των Διευθύνσεων της Α.Δ.Μ.Θ., αποσκοπώντας στη σύνθεση συνδικαλιστικών πυρήνων σε κάθε ομάδα εργασίας.  
Καλούμε, λοιπόν, το σύνολο των συναδέλφων (ψηφίσαντες και μη ψηφίσαντες), να συνασπιστούν γύρω από τους υποψηφίους μας και να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση μιας συναντίληψης για την προώθηση των κοινών μας συμφερόντων και των, εκάστοτε, ατομικών αιτημάτων. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 781 συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. 


Σχεδόν τα δύο τρίτα των εργαζομένων, με την ψήφο τους έδειξαν ότι θέλουν αλλαγή και ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Συλλόγου. Μπορεί να μην πείσαμε την πλειοψηφία αλλά σημασία έχει ότι δεσμευόμαστε στους εργαζομένους ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους πρόβλημα.

Η αλλαγή ήρθε, τα καλύτερα έρχονται...


Με τιμή,
οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο της Α.Κ.Ε.

Αγγουράς Κωνσταντίνος, Αθανασιάδης Βασίλης, Αθανασίου Βικτωρία, Αλετράς Γεώργιος, Αμπατζίδης Χαράλαμπος, Βασιλάκος Χρήστος, Δίτσος Δημήτρης, Ζέρβας Παναγιώτης, Θεοδοσίου Ευαγγελία, Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, Καρασαββίδης Αλέξανδρος, Καρακελίδου Θεοδώρα, Κόκκαλης Γεώργιος, Κόκκας Δημήτριος, Κοντοπούλου Αφροδίτη, Κυριαζής Γιώργος, Λαζάρου Ντίνος, Λαζάρου Παντελής, Μανδράς Ιωάννης, Μετικαρίδης Αβραάμ (Μάκης), Μίχος Μάρκος, Μουχτάρης Θεόδωρος, Νικάκης Αναστάσιος, Ντάβανος Λάζαρος, Παπαγεωργίου Ωραία, Πανοδήμος Δρόσος, Παπαδόπουλος Ιάκωβος, Παπαρουσόπουλος Γεώργιος, Πελεκανίδης Γεώργιος, Πιτσόκος Ελευθέριος, Ρακιτζόπουλος Χρήστος, Σαββίδης Πέτρος, Σαμαράς Χρήστος, Σοφιός Σπύρος, Τερζής Σωτήρης, Τζάκος Αντώνιος, Τζιαμπάζης Μιλτιάδης, Τραϊανός Ευάγγελος, Τσάμης Αλέξανδρος, Τσικούρας Γιώργος, Τσώλης Παναγιώτης, Φαρμάκης Στέλιος, Χαβαλές Γεώργιος, Χατζηστραβός Δημοσθένης, Χατζηχριστοδούλου Παναγιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com