Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Blog Archive

Από το Blogger.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων στις εκλογές της 19ης Νοεμβρίου 2016 για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου διατήρησε τη μία από τις δύο έδρες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μέσω της οποίας υπερασπίζεται σταθερά τα δικαιώματα των εργαζομένων από τη σύσταση του θεσμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (1997) και μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε όσους αντιστάθηκαν με την ψήφο τους στο σθεναρό κατεστημένο και υποσχόμαστε ότι η εμπιστοσύνη σας θα μετουσιωθεί σε ειλικρινές ενδιαφέρον για τα αιτήματα του συνόλου των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους μας που ανταποκρίθηκαν στο συνειδησιακό τους καθήκον και απέδειξαν, με τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο, ότι εάν πυκνώσουν οι ατομικές πρωτοβουλίες, τότε δύναται να ανασχεθεί η μονοκατευθυντική οργανωσιακή οπτική της Α.Δ.Μ.Θ.

Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους εργαζομένους όλης της χώρας, λόγω οικονομικής κρίσης και πολιτικών επιλογών, πλήττονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και συρρικνώνεται η πραγματική αγοραστική δύναμη των μισθών.

Οι προσπάθειες μας για ένα πραγματικό και δίκαιο μισθολόγιο των εργαζομένων συνεχίζοναι, απέναντι σε μια κυβερνητική πολιτική που μειώνει τους μισθούς και φτωχοποιεί τους εργαζόμενους.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων θα σταθεί στο πλευρό τον εργαζομένων και θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα παρέμβασης για πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Με συνέπεια, ρεαλισμό και ελπίδα


Ο αγώνας συνεχίζεται

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com