Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης (Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας).

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Πρόσφατες Αναρτήσεις

Blog Archive

Από το Blogger.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου 2016, από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, διεξάγονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης εκλογές για την ανάδειξη δύο αιρετών μελών των εργαζομένων στο πενταμελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΥΣ) για τους μόνιμους υπαλλήλους και δύο αιρετών μελών για τους ΙΔΑΧ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου έχουν μεγάλη σπουδαιότητα για τους εργαζομένους. Τα τρία μέλη που διορίζονται από την Διοίκηση με το νέο θεσμικό πλαίσιο αποτελούν τους τρεις αρχαιότερους Δ/ντές της έδρας του νομού. Δεν είναι επομένως δεδομένη η «σύμπλευση» των διορισμένων μελών με την Διοίκηση… Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι εμφανή στην λειτουργία του τωρινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Επειδή στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα συζητηθούν σημαντικότατα θέματα όπως για παράδειγμα κρίσεις προϊσταμένων και τμηματαρχών, αξιολόγηση υπαλλήλων, μεταθέσεις και τοποθετήσεις υπαλλήλων ιδιαίτερα δε σε περίπτωση που εφαρμοστεί το νομοσχέδιο για την διάσπαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ενσωμάτωσε στο ψηφοδέλτιο υποψηφίους όλων των πολιτικών τάσεων, ειδικοτήτων με γεωγραφική εκπροσώπηση από όλη την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και κριτήριο την διάθεση προσφοράς τους προς τους εργαζόμενους.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων έχει σταθερή παρουσία στα Υπηρεσιακά Συμβούλια προασπίζοντας το συμφέρον των εργαζομένων με διαφάνεια, αξιοκρατία, ρεαλισμό και αντικειμενικότητα.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων και διεκδικεί
  • Πλήρη διαφάνεια στη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και πλήρη αιτιολόγηση των αποφάσεων του. Ενδεικτικά υπάρχουν θέματα στο Υπηρεσιακού Συμβουλίου που αργούν να συζητηθούν και χρονίζουν αδικαιολόγητα.
  • Βαθμολογική και Μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων που έχουν σταματήσει.
  • Αρνούμαστε τις άστοχες μετακινήσεις -τοποθετήσεις -μεταθέσεις υπαλλήλων σε άλλους νομούς χωρίς την συναίνεσή τους.


Σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις εκλογές και να ψηφίσετε τους αξιότερους των εργαζομένων, αυτούς που εμπιστεύεστε ότι θα κατανοήσουν και θα προωθήσουν τα αιτήματά σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΑΚΕ - Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων | Powered by Blogger
Design by Duan Zhiyan | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com